EMA organiseert in samenwerking met Seniorenvereniging KBO BOXTEL een dagtocht, waaraan ook de Essche KBO leden kunnen deelnemen.

Naar Horn en Maasbracht

Vertrek donderdag 1 SEPTEMBER om 08.15 uur. Vanaf Boxtel rijden we naar Horn. Hier staat een heerlijk kopje koffie met wat lekkers voor u klaar.

Aansluitend bezoeken wij museum Terug in de tijd. U zult verbaasd zijn omtrent de uitgebreide collectie. Het museum heeft een aantal winkels nagebouwd en ingericht met producten uit de jaren 60 en 70 van de 20e eeuw.

Ook treft u een volledig ingericht benzinestation uit de jaren zestig en wat al niet meer. Laat u verwonderen!!!

Na dit bezoek rijden we naar ons lunchadres in Thorn voor een goed verzorgde koffietafel met kroket.

In de namiddag zijn we te gast in Maasbracht, waar we van alles te horen krijgen over de binnenvaart in het Maas-binnenvaartmuseum. Het één en ander wordt verteld door zeer enthousiaste vrijwilligers.

Hierna maken wij een rondvaart op de Maas met de fluisterboot “De Gouverneur van Limburg”.

We sluiten deze dag af met een heerlijk diner in Thorn.

Daarna brengt onze bus u weer terug naar uw opstapplaats en kunt u nog nagenieten van deze mooie dag.

Reissom € 84,– (Niet leden betalen € 7.50 extra) (Als u door omstandigheden de reis moet annuleren brengen wij € 10,–in rekening) Kaartverkoop in alle wijken op donderdag 18 augustus van 14.00 uur tot 15.00 uur. Dus in De Walnoot, De Rots, Simeonshof en in De Orion.

Per pin betalen s.v.p.

De na-verkoop is uitsluitend in Simeonshof op donderdag 25 augustus van 14.00 tot 14.30 uur. Tijdens de reis zijn wij voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar via:

T 040-2044145 of T 06-51292249