KBO Boxtel organiseert in samenwerking met EMA reizen de volgende dagtocht waaraan ook Essche KBO leden deel kunnen nemen.

DONDERDAG 23 MAART 2023

LES MISÉRABLES

DE LEGENDE IS TERUG!

Opstapplaats: Boxtel bij de Ketting- Bosscheweg 74 (tijd volgt na aanmelding)

Vriendschap, vrijheid en liefde.

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden? Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo.

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons dineradres voor een goed verzorgd drie gangen diner. Na afloop van het diner vervolgen wij onze weg richting Rotterdam. De musical speelt in het Nieuwe Luxor, dit prachtige theater gelegen aan de Erasmus brug en bij de Wilhelminakade heeft haar deuren geopend in 2001. Wij zijn hier ruim op tijd aanwezig zodat u de tijd heeft om uw zitplaats op te zoeken en te gaan genieten van deze musical. Na afloop van de voorstelling staat de touringcar weer klaar om u retour te brengen naar uw opstapplaats.

Een musical die je gezien moet hebben!

U kunt zich voor deze dagtocht aanmelden tot 12 DECEMBER  bij EMA Reizen

Inclusief: busreis- diner – entreeticket musical 1e rang in het Nieuwe Luxor te Rotterdam

De prijs van deze dagtocht bedraagt: € 125,00 p.p.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij EMA Reizen: 040-2044145